Retete

Cake Pops de ciocolată

Cake Pops de ciocolată

 

Cake Pops de ciocolată

Această prăjitură a fost făcută cu ajutorul MIXULUI NOSTRU NATURAL JOY BALLS CHOCO, fabricat prin metode tradiționale. Pentru a vă ieși această rețetă perfectă, vă recomandăm să folosiți mixul nostru. De ce avem nevoie de mixuri în bucătarie? Pentru a economisi timp și pentru a avea siguranța că iese un produs perfect de fiecare dată.

Toate produsele noastre, din care am făcut aceste rețete delicioase, sunt fabricate cu multă dragoste în ROMANIA!

Noi NU folosim făină albită cu dioxid de clor, NU folosim zahăr alb rafinat, folosim doar zahăr brun din trestie de zahăr, mixurile noastre NU conțin conservanți, coloranți artificiali, potențiatori de gust sau alte E-uri periculoase! Produsele noastre sunt create special pentru a fi ușor de preparat și sunt 100% sigure pentru sănătatea dumneavoastră și a copiilor.

Acest desert este foarte simplu de preparat, nu necesită preparare la cald, conține numai următoarele ingrediente: fulgi de ovăz, curmale, semințe floarea soarelui, nucă de cocos, cacao, făină orez brun.

Joy Balls Choco este un mix de cereale fără zahăr, fără coloranți artificiali, fără arome și fără conservanți.

Pentru un pachet de 250g (cutia conține două plicuri) aveți nevoie de:

– 2 lingurițe de miere (45g)

– 2 lingurițe de unt topit nesărat sau ulei de cocos (45g).

Din acest pachet ies aproximativ 12 bomboane!

Puneți mixul, mierea și untul topit sau uleiul de cocos într-un blender și amestecați conținutul pentru circa 40 de secunde. După ce totul s-a omogenizat, formați în mână bomboanele și lăsați-le la frigider minim o oră.

Se pot consuma ca atare sau pentru decor puteți folosi Yam’ Glaze de ciocolată : 50g unt și 50 ml lapte. Încălzește laptele cu untul până se topește de tot. Toarnă 250g Yam’Glaze Mix și amestecă până la omogenizare. Bomboanele le pui pe frigărui de lemn mici, le înmoi în Yam’Glaze și la final dragoste și ornamente de zahăr colorate. Copilașii vor adora acest desert sănătos!

Poftă bună!

Cake Pops de ciocolată