Termenii si conditiile

 

Lucas Bites
Independently verified
4.88 store rating (2824 reviews) | 4.82 product rating

Conditii de utilizare:

Efectuarea unei comenzi pe site-ul LUCASBITES.RO reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Efectuarea unei comenzi online, telefonice sau folosind orice alt mijloc de comunicare la distanta reprezinta un contract incheiat pe termen nedeterminat intre client si lucasbites.ro. Contractul expira in momentul in care clientul intra in posesia produselor comandate.

Nu avem o limită minimă pentru comandă.

Acest site respecta prevederile OUG nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si ale Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor si noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679.

LUCASBITES.RO este denumirea comerciala a societatii SC Lucas Bites SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in Jud Constanța, Strada Taberei, nr 1, Navodari, CIF: RO40164282, J13/3294/2018.

 

Comanda:

Comenzile primite pana in ora 15:00 se proceseaza in aceeasi zi (valabil de luni pana vineri).

Utilizatorul poate comanda de pe site doar produsele afisate si disponibile pe stoc. Vanzatorul poate modifica oricand numarul de produse disponibile. Atunci cand exista modificari ale pretului sau stocului unui produs acestea sunt actualizate la un interval optim de timp, iar toate aceste modificari vor fi prezentate cumparatorului in emailul de confirmare a comenzii trimise.

Livrarea:

In formularul de comanda sunt incluse si costurile de transport / livrare in orice oraș de pe teritoriul României după cum urmează :

  1. Pentru coletele de până la 2 kg, costul este de 19,9 lei TVA inclus;
  2. Pentru coletele cu greutatea între 2 și 5 kg, costul este de 24 lei TVA inclus;
  3. Pentru coletele de între 5 și 10 kg, costul este de 28 lei TVA inclus.
  4. Pentru coletele de între 10 și 20kg, costul este de 35 lei TVA inclus.
  5. Pentru coletele de între 20 și 40kg, costul este de 70 lei TVA inclus.
  6. Pentru coletele de între 40 și 60kg, costul este de 105 lei TVA inclus.
  7. Pentru coletele de între 60 și 80kg, costul este de 140 lei TVA inclus.
  8. Pentru coletele de între 80 și 100 kg, costul este de 175 lei TVA inclus.
  9. Pentru coletele de între 100 și 1000kg, costul este de 210 lei TVA inclus.

Livrarea se face prin firme de curierat rapid in 24-48 ore (incepand cu 15 martie 2020, in contextul COVID-19, livrarea poate să dureze mai multe zile) valabil pentru zilele lucratoare.

Nu încasăm nici o taxă pentru km suplimentari. Indiferent de locația dumneavoastră, vom livra produsele conform taxelor de transport generate in platforma noastră.

Plata se poate face prin card de credit/debit direct pe site, transfer bancar sau ramburs odata cu sosirea comenzii.

Transportul este GRATUIT pentru ridicare personală.

De asemenea puteți opta și pentru opțiunea de “Ridicare Personală” – Coletul dumneavoastră îl puteți ridica din Constanța, Bdul Mamaia, Hotel Parc în fiecare zi lucrătoare între orele 09:00-17:00.

Statusul comenzii cat si numarul de awb il puteti accesa din meniul “contul meu”.

Conform Art.155 alin.(24)- (25) din Legea nr.571/2003 Cod fiscal si Normele de aplicare ale Art.155 alin.(25) factura se poate trimite sau downloada in format electronic.

Returnare comanda:

In cazul in care doriti sa returnati un produs o puteti face in 5 zile de la data receptiei sau a notificarii in scris a intentiei de renuntare, dar trebuie sa tineti cont si de urmatoarele conditii:

– Sa ne anuntati in maximum 5 zile de la data receptiei, in scris la adresa companiei sau pe adresele de mail specificate pe site
– Produsele trebuiesc returnate in aceeasi stare in care au fost livrate
– Produsul nu trebuie sa fie desfacut, folosit sau deteriorat
– Taxele de transport vor fi achitate in intregime de dvs.

In conformitate cu Ordonanta urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si poate fi efectuata direct la curier sau se va scadea din valoarea sumei ce trebuie returnata catre acesta(consumator).Taxa retur transport este de 20 lei.

ATENTIE! La returnare, nu se accepta colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 5 zile, doar dupa ce este verificata starea in care produsele au fost returnate.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie.

Preturile afisate pe site:

-Preturile prezentate includ TVA;
-Preturile sunt exprimate in lei (Ron);
-Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda.
In formularul de comanda sunt incluse si costurile suplimentare de livrare

Toate Produsele comercializate de catre LUCASBITES.RO sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor in conformitate cu care acestea au fost create.

Conform cerintelor Legii nr. 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC LUCAS BITES SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor telefonice este de a expedia si factura comenzile dvs.

Orice conflict aparut intre S.C. Lucas Bites SRL si clientii sai va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu se reuseste acest lucru, conflictul se va rezolva in instantele de judecata romanesti,conform procedurilor.