Retur

POLITICA DE RETUR

Renunţarea la cumpărare
Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Acestea se pot returna, în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 5 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Clientul este obligat sa notifice in scris intentia de returnare.
Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si trebuie efectuata direct la curier. Ca serviciu de transport consumatorul poate alege orice firma de curierat, mai putin Posta Romana.

ATENTIE! La returnare, nu acceptam colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la notificarea in scris ca renunta la cumpararea produsului, doar daca produsele au fost returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre consumator.
Rambursarea banilor pentru produsele stornate persoanelor juridice se realizeaza prin virament bancar.
Rambursarea banilor pentru produsele stornate persoanelor fizice se realizeaza prin virament bancar.
Suma transportului de la Vanzator la Cumparator se ramburseaza doar daca se storneaza intreaga factura.
Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.
In cazul ridicarii unui colet deteriorat la transport, implicit a produselor continute in acesta, clientul trebuie:
– sa incheie proces verbal cu agentul curier
– sa ne contacteze telefonic la numarul 0731.399.399
In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal cu agentul curier, nu se va oferii garantie produselor.
Efectuarea oricarei comenzi pe site-ul www.lucasbites.ro presupune acceptarea tuturor precizarilor prezentate mai sus.