HoReCa

Pankees Original Pancake & Waffle mix

Buttermilk Pankees 1 kg

Buttermilk Pancakes & Waffle Mix

Vegan Pankees 1kg

VEGAN PANKEES 1kg - Clătite pufoase

Classic Pankees 1kg

CLASIC PANKEES 1kg - Clătite pufoase

Pancake & Waffle Mix

Creat după o rețetă 100% americană, aduce savoarea unică a butermilkului proaspăt. Având o consistență sublimă și un gust fin, aceste clătite sunt perfecte pentru un desert delicios.

Pancake & Waffle Mix

În rețeta noastră VEGANĂ am pus ingrediente de înalta calitate și am redefinit gustul adevărat al cerealelor bine alese!

Pancake & Waffle Mix

Această rețetă clasică vă va arata ce înseamnă o porție de clătite americane perfecte! Am folosit rețeta secretă americană și am obținut clătitele pufoase și gustoase la care am visat cu toții!

Sunteți restaurant, cafenea sau patiserie? Ei bine ați ajuns exact unde trebuie! Aceste produse sunt special gândite pentru dumneavoastră, astfel încât să aveți siguranța că fiecare porție de clătite americane, gătite la dumneavoastră în locație, are aceeași textură și același gust, indiferent de cine este în spatele tigăii. Vă oferim produsul complet, tot ceea ce trebuie sa faceți este să îl combinați cu apă și să-l amestecați, să îl puneți în tigaie și să îl ornați după imaginația și preferințele dumneavoastră.

Simplu, gustos și pufos!

Doriți să introduceți în meniul dumneavoastră clătitele noastre americane? Așteptăm datele societății și o scurtă descriere a afacerii dumneavoastră, pe adresa de email: office@lucasbites.com, iar noi vă vom trimite o recomandările noastre și o ofertă specială a produselor noastre.

Abia așteptăm să ne cunoaștem,

Echipa Lucas Bites

Lucas Bites
Independently verified
4.83 rating (2824 reviews)