Retete

Pizza Salami

Pizza Salami

 

Pizza Salami

Această pizza a fost făcută cu ajutorul MIXULUI NOSTRU NATURAL PIZZA MIX, fabricat prin metode tradiționale. Pentru a vă ieși această rețetă perfectă, vă recomandăm să folosiți mixul nostru. De ce avem nevoie de mixuri în bucătarie? Pentru a economisi timp și pentru a avea siguranța că iese un produs perfect de fiecare dată.

Toate produsele noastre, din care am făcut aceste rețete delicioase, sunt fabricate cu multă dragoste în ROMANIA!

Noi NU folosim făină albită cu dioxid de clor, mixurile noastre NU conțin conservanți, coloranți artificiali, potențiatori de gust sau alte E-uri periculoase! Produsele noastre sunt create special pentru a fi ușor de preparat și sunt 100% sigure pentru sănătatea dumneavoastră și a copiilor.

INGREDIENTE:

 • un pachet de Pizza Mix
 • 260g apă călduță
 • 25g de ulei de măsline
 • 200g mozzarella
 • 200g pastă de rosii
 • 100g salam Sinaia sau crud uscat
 • 100g măsline

Mod de preparare:

1. COMBINĂ mixul cu apa călduță și uleiul într-un bol mare, amestecă și frământă până ce aluatul devine moale și suplu; Trebuie sa fie moale, dar nu lipicios.

Mai poți adăuga o lingură sau două de apă dacă aluatul este prea uscat.

2. Împarte aluatul în câte bile (paline) egale dorești

3. Pune acele bile de aluat într-un bol, le ungi cu ulei și lasă-le 10-15 min.

4. Întinde aluatul și adaugă peste pasta de roșii, întingând-o bine, pune mozzarella tăiată cuburi pe deasupra, apoi măslinele și bucățile de salam tăiate subțire.

Sfat: dacă dorești o pizza cu blat subțire, bagă imediat pizza la cuptor, pentru blat gros și pufos, o poți lăsa la crescut 30 de minute înainte de a pune ingredientele peste.

5. Încinge cuptorul la 220°C apoi poți lăsa pizza 8-10 minute.

Foarte important!

 1. Apa trebuie să fie călduță!
 2. Nu întindeți prea mult blatul, blatul nostru pentru pizza este unul fin, suplu și multe persoane au tendința de a-l întinde foarte mult! NU aveți neapărat nevoie de un tel. Este suficient sa-l întindeți puțin cu podul palmei.
 3. Părțile de aluat care se lasă la dospit se ung cu ulei de măsline și se poate pune folie de prospețime peste ele pentru a creste mai frumos.
 4. Pentru o pizza mai pufoasă puteți lasa cuptorul la doar 210°C.
 5. Pizza o puteți tăia cu ajutorul unui cutter special.

Cutter Pizza

Vezi detalii