Retete

Rețetă Brownie cu nuci Pecan și glazură de ciocolată

Rețetă Brownie cu nuci Pecan și glazură de ciocolată

 

Rețetă Brownie cu nuci Pecan și glazură de ciocolată.

Această prăjitură a fost făcută cu ajutorul MIXULUI NOSTRU NATURAL Brownie, fabricat prin metode tradiționale. Pentru a vă ieși această rețetă perfectă, vă recomandăm să folosiți mixul nostru. De ce avem nevoie de mixuri în bucătarie? Pentru a economisi timp și pentru a avea siguranța că iese un produs perfect de fiecare dată.

Toate produsele noastre, din care am făcut aceste rețete delicioase, sunt fabricate cu multă dragoste în ROMANIA!

Noi NU folosim făină albită cu dioxid de clor, NU folosim zahăr alb rafinat, folosim doar zahăr brun din trestie de zahăr, mixurile noastre NU conțin conservanți, coloranți artificiali, potențiatori de gust sau alte E-uri periculoase! Produsele noastre sunt create special pentru a fi ușor de preparat și sunt 100% sigure pentru sănătatea dumneavoastră și a copiilor.

O explozie de gusturi fine, de ciocolată și gustul crocant al nucilor Pecan, fac din această rețetă una perfectă pentru mesele în familie.

INGREDIENTE:

Pentru BROWNIE:

900gr BROWNIE MIX

6 OUĂ mari

100ml APA sau LAPTE

250g ULEI VEGETAL

200 gr de nuci Pecan

100 gr de bucăți de ciocolată

Pentru GLAZURĂ:

140 gr YAM GLAZE DE CIOCOLATĂ

30 gr unt topit

30 ml lapte

Mod de preparare brownie:

Se amestecă ouăle, laptele și uleiul, apoi se toarnă peste mixul de brioșe amestecându-se ușor, până la omogenizare. Se pune în tavă și se lasă 18-22 min în cuptorul preîncalzit la 175°C.

Cat timp stă la cuptor brownie-ul, puteți să vă apucați de glazură, astfel:

Mod de preparare glazură:

Mod de preparare: Varianta 1: 30g unt (2 tbsp) și 30g lapte (2 tbsp): Încălzește laptele cu untul până se topește de tot. Toarnă 140g (1cup) Yam’Glaze Mix Ciocolată și amestecă până la omogenizare. Dacă doriți să fie mai subțire, puteți adăuga puțin lapte.

După ce scoateți brownie-ul din cuptor întindeți deasupra glazura făcută și aruncați peste ea nucile pecan mărunțite și bucățile de ciocolată. Lăsați-le preț de 10 minute să se încorporeze în brownie și îl puteți servi.

Poftă bună!

Rețetă Brownie cu nuci Pecan și glazură de ciocolată