Rețetă Brownie reinterpretată – CONCURS COFETARUL YAM
Rețetă Brownie reinterpretată – CONCURS COFETARUL YAM
Blat:
900gr BROWNIE MIX
6 OUĂ mari
100ml LAPTE
250g ULEI VEGETAL
Am amestecat ouăle, laptele și uleiul, apoi am turnat peste mixul de brioșe amestecându-le ușor, până la omogenizare. Am pus în tavă și am lăsat 18-22 min. în cuptorul preîncalzit la 175°C. După ce l-am scos din cuptor l-am lăsat la răcit.
Cremă:
250g mascarpone
500g smântâna pentru frișcă (min. 30% grăsime)
150g zahăr pudră
Vanilie
Un praf de sare
Se pun toate Ingredientele într-un bol și se mixează pana ce crema ajunge fină și pufoasă.
Un borcan compot de visine
Am tăiat blatul pe jumătate. Am însiropat blatul de jos cu o parte din siropul de la compot, am adăugat un strat generos de crema apoi vișine din compot, fără sâmburi. Am asezat cu grija celălalt blat, am însiropat și am adăugat crema de frișca rămasă. Am ornat (cum m am priceput) cu câteva visine.
Această rețetă a fost făcută de Simona Geolea pentru concursul COFETARUL YAM.
Poftă bună!
Rețetă Brownie reinterpretată – CONCURS COFETARUL YAM