Retete

Brioșe cu merișoare și cremă mascarpone

Brioșe cu merișoare și cremă mascarpone

 

Brioșe cu merișoare și cremă mascarpone, frișcă și piure de piersici

Această prăjitură a fost făcută cu ajutorul MIXULUI NOSTRU NATURAL Muffin Merișoare, fabricat prin metode tradiționale. Pentru a vă ieși această rețetă perfectă, vă recomandăm să folosiți mixul nostru. De ce avem nevoie de mixuri în bucătarie? Pentru a economisi timp și pentru a avea siguranța că iese un produs perfect de fiecare dată.

Toate produsele noastre, din care am făcut aceste rețete delicioase, sunt fabricate cu multă dragoste în ROMANIA!

Noi NU folosim făină albită cu dioxid de clor, NU folosim zahăr alb rafinat, folosim doar zahăr brun din trestie de zahăr, mixurile noastre NU conțin conservanți, coloranți artificiali, potențiatori de gust sau alte E-uri periculoase! Produsele noastre sunt create special pentru a fi ușor de preparat și sunt 100% sigure pentru sănătatea dumneavoastră și a copiilor.

Îngrediente pentru 22-24 buc:

Pentru blat:

500 g MUFFIN MIX MERIȘOARE

3 ouă mari

250 ml lapte

120 ml ulei

Se amestecă ouăle, laptele și uleiul, apoi se toarnă peste mixul de brioșe amestecându-se ușor, până la omogenizare. Se pune în tavă și se lasă 16-18 min. în cuptorul preîncalzit la 175°C. După scoaterea din cuptor se lasă în tavă 5 min. să se odihnească.

Pentru ornat:

100 ml frișcă bătută
100 g cremă mascarpone
2 lingurițe zahăr pudră
2-3 piersici din compot
1 lingură amidon de porumb

Piersicile din compot le blenduim 5 minute până obținem o pastă fluidă, apoi turnăm amidonul și 1-2 linguri de apă și le punem la foc mediu amestecând continuu. Amestecați continuu până ajungeți la punctul de fierbere, mai lăsați 30 de secunde apoi luați de pe foc și lasați-o la răcorit. Între timp batem frișca bine. Crema mascarpone și zahărul vanilat îl punem la mixer pentru câteva minute până se omogenizează bine. După ce piureul de piersici s-a răcit, adăugăm crema mascarpone, apoi frișca bătută și amestecăm încet până ce toate ingredientele se omogenizează bine. Punem amestecul pentru 10-15 minute în frigider, apoi ornăm brioșele după preferințe.

Poftă bună!

Brioșe cu merișoare și cremă mascarpone, frișcă și piure de piersici