Retete

Cupcakes de Vanilie cu Fulgi de ciocolată și Cremă de Ciocolată

Cupcakes de Vanilie cu Fulgi de ciocolată și Cremă de Ciocolată

 

Pentru a face muffin cu cremă folosind Muffin Mix cu Fulgi de Ciocolată de la Lucas Bites, urmați instrucțiunile de pe ambalajul produsului și adăugați câteva ingrediente suplimentare pentru a pregăti o cremă delicioasă. Iată rețeta:

Ingrediente pentru muffin:

 • Muffin Mix cu Fulgi de Ciocolată de la Lucas Bites (1kg)
 • 4 ouă
 • 460g apă
 • 260g ulei vegetal sau unt topit

Ingrediente pentru cremă:

Instrucțiuni:

 1. Încălziți cuptorul la 185°C și pregătiți o tavă de muffin unsă cu unt sau cu hartie pentru muffin.
 2. Într-un bol mare, amestecați Muffin Mix cu Fulgi de Ciocolată de la Lucas Bites, ouăle, untul topit și laptele, până când amestecul devine omogen.
 3. Turnați amestecul în hârtiile de muffin pregătite, umplând aproximativ 2/3 din fiecare.
 4. Coaceți timp de 20-24 de minute sau până când brioșele sunt rumenite și când o scobitoare înfiptă în mijlocul brioșei iese curată.
 5. Lăsați brioșele să se răcească în tava de copt timp de câteva minute, apoi scoateți-le din tavă și lăsați-le să se răcească complet pe un grătar.
 6. Între timp, pregătiți crema de ciocolată. Într-un vas mic, încălziți frișca până când începe să fiarbă, apoi reduceți căldura la minim și adăugați picăturile de ciocolată. Amestecați până când ciocolata s-a topit complet și amestecul este neted. Adăugați zahărul pudră și extractul de vanilie și amestecați bine.
 7. Lăsați crema de ciocolată să se răcească timp de 10 minute.
 8. Cu ajutorul unui cuțit ascuțit, tăiați vârful brioșelor pentru a forma o gaură. Puneți crema de ciocolată într-un vârf de decorare și umpleți gaura cu cremă de ciocolată.
 9. Serviți brioșele cu o cremă de ciocolată delicioasă și aromată.

Sper că această rețetă vă va fi de ajutor și că veți obține brioșe cu cremă perfecte, folosind Muffin Mix cu Fulgi de Ciocolată de la Lucas Bites!

Picături de ciocolată Dark Chocolate 46% Cacao, 200g

Vezi detalii

Muffin Mix – Fulgi de Ciocolată 1kg

Vezi detalii