Classic Pankees 290g – Clătite pufoase
PANKEES Original Pancake & Waffle Mix – Classic Recipe
Această rețetă clasică vă va arata ce înseamnă o porție de clătite americane perfecte! Am folosit rețeta secretă americană și am obținut clătitele pufoase și gustoase la care am visat cu toții!
Adăugați DOAR apă, agitați bine sticla și apoi gătiți-le! Nu este nevoie de lapte sau ouă, produsul conține toate ingredientele necesare! Mai ușor, mai sănătos, PANKEES are tot ce vă trebuie pentru un mic dejun sau un desert în 5 minute!
Pentru o portie de clătite americane perfecte aveți nevoie de: apă, unt și sirop (arțar sau fructat).
Gătiți clătitele, ungeți-le cu unt apoi turnați siropul preferat. Poftă bună! 🙂
Ingrediente:faina de grau, zahar brun de trestie de zahar, lapte praf, oua, agenti de afanare (bicarbonat de sodiu, fosfat monocalcic), sare. Contine: gluten, lapte, oua.
Pentru a vă bucura pe deplin de momentul dumneavoastră de răsfăț si relaxare, vă lăsam mai jos câteva tips-uri pentru a avea niște clătite americane super pufoase:
- Încingeți bine tigaia la foc mediu spre mare
- Ungeți ușor tigaia folosind 1 lingură de ulei sau o lingură de unt și un prosop de bucătărie, pentru a întinde uleiul. Clătitele americane pot fi făcute în puțin mai mult ulei sau unt spre deosebire de clătitele clasice franțuzești “crepes”.
- Turnați apă sau lapte direct în sticla PANKEES, până la maxim semnul marcat pe sticlă și agitați cu putere. Nu supra-amestecați aluatul! După ce adăugați apa sau laptele, este suficient să agitati flaconul cu putere de 4-5 ori maximum. Nu vă speriați dacă vedeți câteva așa-zise “cocoloașe”, clătitele vor iesi perfecte chiar și cu acestea. Cu cât le amestecați mai mult, cu atât se va activa mai mult glutenul iar clătitele vor fi dobândi o textură gumoasă.
- Puteți adăuga un capac de ulei după ce turnați apa sau laptele, pentru o textură perfectă și pentru ca tot aluatul să alunece frumos din sticlă.
- Turnați cantitatea dorită de aluat în tigaie;
- Gătiți până la formarea unor bule, maxim 20 secunde și întoarceți imediat clătita, chiar dacă aceasta nu a prins crustă deasupra;
- Lăsați clătita pe partea cealaltă, să se coacă bine, încă aproximativ 1 minut, verificând din când în când să nu se ardă;
- NU recomandam să întoarceți clătita americană de mai multe ori în tigaie, este suficient o singură dată!
- Luați clătita de pe foc și păstrați-o până la servire într-un recipient cu capac, de asemenea o puteți unge cu unt imediat cum o scoateți din tigaie;
- Îi puteți pune un cubuleț de unt deasupra și toppingul preferat (recomandăm a se servi cu sirop de arțar)
Classic Pankees 290g – Clătite pufoase
Vezi și alte produse Originale Lucas Bites:
Faina alba de grau:
-faina de grau este nealbita chimic.
-ofera un gust deosebit pentru o viata sanatoasa. Faina conventionala produsa din grau este bogata in fibre,proteine si vitamine ce sunt esentiale pentru corpul nostru.
-faina are o calitate superioara avand componente hranitoare,esentiale intr-o alimentatie sanatoasa.
Zahar brun din trestie de zahar:
-este mult mai sanatos decat zaharul alb
-are un continut mult mai mare de nutrienti,minerale,vitamine fata de zaharul alb.
-este inchis la culoare datorita melasei. Melasa contine un nivel concentrat de vitamine si minerale care au fost prezente in trestia de zahar in sine.Melasa este deosebit de apreciata pentru continutul sau de fier desi contine si alte minerale importante cum ar fi calciu,magneziu si potasiu.
Lapte praf:
-in compozitia laptelui praf se gasesc proteine,glucide,lipide si minerale din lapte,in forma concentrata.
-obtinerea laptelui praf din lapte se face printr-un proces fizic,simplu:
Laptele este pasteurizat si concentrat prin evaporare,apa prezenta in mod natural in lapte este partial eliminata.Ceea ce rezulta dupa evaporarea continutului de apa,este lapte concentrat.
Laptele concentrat este pulverizat in particule fine intr-un jet de aer fierbinte eliminandu-se astfel complet apa si rezulta laptele praf.
In urma acestui proces de concentrare si uscare a laptelui sunt pastrate toate elementele nutritive din lapte: proteinele,glucidele,lipidele si mineralele.
Praf de ou:
-praful de ou este un produs pasteurizat obtinut printr-un proces de pulverizare din ou 100% proaspat.
Bicarbonat de sodiu:
-este un praf alb , cristalin dar apare adesea sub forma de pulbere fina. Are un gust alcalin usor sarat.
-bicarbonatul are numeroase benificii asupra sanatatii.
– este un antiacid natural.
-alcalinizeaza organismul.
Fosfat monocalcic:
-aduce aport de calciu in organism spre deosebire de alti fosfati care reduc calciu din oase.
Arome naturale:
-toate produsele noastre contin arome naturale, nu arome identic naturale acestea din urma fiind sintetice.
-in prepararea lor se foloseste doar extractul natural fara adaos de conservanti sau alti aditivi.
-aroma naturala nu contine materii prime provenind din organisme modificate genetic.
-nu contine substante sau elemente cauzatoare de alergii sau intolerante.
Classic Pankees 290g – Clătite pufoase
Valori Nutritionale per 100g
Valoare Energetica 1466kJ/345kcal
Grasimi 1,8g
din care acizi grasi saturati 0,6g
Glucide 68,8g
din care Zaharuri 16,1g
Proteine 12,7g
Sare (NaCl) 0.5g
Pufoase și delicioase!
foarte gustoase clatitele
Sunt foarte încântată de aceste produse! Sunt minunate! Voi reveni cu comenzi!
Clătitele ies foarte pufoase și gustoase. O adevărată plăcere să le faci și sa le mănânci ??
Yamii!!