
Rețetă Pankees Proteice cu Iaurt Grecesc
Rețetă Pankees Proteice cu Iaurt Grecesc
Această prăjitură a fost făcută cu ajutorul MIXULUI NOSTRU NATURAL Protein Pankees, fabricat prin metode tradiționale. Pentru a vă ieși această rețetă perfectă, vă recomandăm să folosiți mixul nostru. De ce avem nevoie de mixuri în bucătarie? Pentru a economisi timp și pentru a avea siguranța că iese un produs perfect de fiecare dată.
Toate produsele noastre, din care am făcut aceste rețete delicioase, sunt fabricate cu multă dragoste în ROMANIA!
Noi NU folosim făină albită cu dioxid de clor, NU folosim zahăr alb rafinat, folosim doar zahăr brun din trestie de zahăr, mixurile noastre NU conțin conservanți, coloranți artificiali, potențiatori de gust sau alte E-uri periculoase! Produsele noastre sunt create special pentru a fi ușor de preparat și sunt 100% sigure pentru sănătatea dumneavoastră și a copiilor.
Luați-vă porția de proteine la mic dejun, cu această rețetă super delicioasă, sănătoasă și plină de energie!
3 porții ( 12 pankees pufoase )
Ingrediente
1 Sticlă de Pankees Original Pancake and Waffle Mix Protein Recipe
300 ml apă
2 linguri de ulei vegetal ( ulei din sâmburi de struguri, ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos )
2 linguri de miere
1 lingură de fulgi de migdale
sirop de arțar
Mod de preparare
- Încingeți bine tigaia la foc mediu spre mare.
- Ungeți ușor tigaia folosind 1 lingura de ulei sau o lingura de unt si un prosop de bucătărie pentru a întinde uleiul și a îndeparta excesul.
- Turnați 300 ml de apă direct în sticla PANKEES, până la maxim semnul marcat pe sticlă și agitați bine. Daca le doriti mai pufoase puteti pune mai putina apa cu o unitate.
- Turnați cantitatea dorită de aluat în tigaie
- Gătiți până la formarea unor bule, maxim 20 secunde si intoarceți imediat clătita, chiar daca aceasta nu este suficient de coapta.
- Lasati clatita pe partea cealalta, sa se coaca inca 1 minut, verificand din cand in cand sa nu se arda.
- NU recomandam sa intoarceti clatita americana de mai multe ori in tigaie, este suficient o singura data!
- Luați clătita de pe foc și păstrați-o până la servire într-un recipient cu capac.
- Amestecați iaurtul grecesc cu 2 linguri de miere și apoi ungeți fiecare clătită cu el.
- Deasupra presărați fulgi de migdale și sirop de arțar
Poftă bună!
Rețetă Pankees Proteice cu Iaurt Grecesc