Păstrează în casă Zară dulce (Sweet Cream Buttermilk) 900g pentru momentul în care vei avea nevoie de ea – nu este nevoie să o țineți la frigider. Este excelentă în produsele de patiserie cum ar fi biscuiții sau clătitele, sau puteți chiar adăuga puțin Buttermilk în piureul de cartofi sau în salata de boef pentru un gust plăcut.
Cremă de Zară dulce (Buttermilk) 900g
Ingrediente: Cremă de zară dulce (buttermilk). Conține: lapte. A se păstra la loc uscat, ferit de umiditate. Mod de utilizare de bază: 90g buttermilk se amestecă cu 910g apă și se obține un litru de buttermilk. Data expirării este înscrisă pe ambalaj.
Fabricat în Germania.
Zară dulce (Sweet Cream Buttermilk) 900g este o băutură lactată fermentată. În mod tradițional, este lichidul lăsat în urmă după ce s-a scos untul din smântână. Este comună în zonele cu climă caldă (inclusiv în Balcani, Asia de Sud, Orientul Mijlociu și sudul Statelor Unite), unde laptele proaspăt nerefrigerat se face rapid.
Zară dulce (Sweet Cream Buttermilk) 900g poate fi băută direct și poate fi folosită și la gătit. La prepararea pâinii cu praf de copt, acidul din laptele de unt reacționează cu agentul de creștere, bicarbonatul de sodiu, pentru a produce dioxid de carbon care acționează ca agent de dospire. Zara (Buttermilk) este folosită și la marinare, în special la pui și carne de porc, acidul lactic ajută la tenderizare, la păstrarea umidității și permite adăugarea de arome pentru a pătrunde în carne.
Vezi și alte produse Originale Lucas Bites:
Zară dulce (Buttermilk) 900g
Buttermilk-ul fost pasteurizat și omogenizat și s-au adăugat culturi de bacterii producătoare de acid lactic, care pot include Lactococcus lactis sau Lactobacillus bulgaricus.
Acidul lactic crește aciditatea laptelui de lapte și previne creșterea bacteriană nedorită, care îi prelungește durata de valabilitate. De asemenea, oferă laptelui de unt gustul ușor acrisor, care este rezultatul bacteriilor care fermentează lactoza, zahărul primar din lapte .
Buttermilk-ul este mai gros decât laptele. Când bacteriile din băutură produc acid lactic, nivelul pH-ului este redus, iar cazeina, proteina primară din lapte, se solidifică.
Atunci când pH-ul este redus, buttermilk-ul se curăță și se îngroașă. Acest lucru se datorează faptului că un pH mai mic face ca buttermilk-ul să fie mai acid. Scara pH-ului variază de la 0 la 14, 0 fiind cea mai acidă. Laptele de vacă are un pH de 6,7–6,9, comparativ cu 4,4–4,8 pentru laptele de unt.
Zară dulce (Buttermilk) 900g
4 recenzii pentru Zară dulce (Sweet Cream Buttermilk) 900g