Retete

Rețetă Brioșe cu Mere și Cremă de Vanilie

Rețetă Brioșe cu Mere și Cremă de Vanilie

 

Rețetă Brioșe cu Mere și Cremă de Vanilie

Această prăjitură a fost făcută cu ajutorul MIXULUI NOSTRU NATURAL Muffin Mere și Scorțișoară, fabricat prin metode tradiționale. Pentru a vă ieși această rețetă perfectă, vă recomandăm să folosiți mixul nostru. De ce avem nevoie de mixuri în bucătarie? Pentru a economisi timp și pentru a avea siguranța că iese un produs perfect de fiecare dată.

Toate produsele noastre, din care am făcut aceste rețete delicioase, sunt fabricate cu multă dragoste în ROMANIA!

Noi NU folosim făină albită cu dioxid de clor, NU folosim zahăr alb rafinat, folosim doar zahăr brun din trestie de zahăr, mixurile noastre NU conțin conservanți, coloranți artificiali, potențiatori de gust sau alte E-uri periculoase! Produsele noastre sunt create special pentru a fi ușor de preparat și sunt 100% sigure pentru sănătatea dumneavoastră și a copiilor.

Cu siguranță brioșele sunt preferatele micuților, dar dacă le pregătiți cu cremă de vanilie și migdale, va garantăm ca în maximum 5 minute, după ce l-ați pus pe masă, nu veți mai avea nimic în farfurie…poate doar o poftă nebună pentru o altă porție :).

Ingrediente

1 kg de MUFFIN MIX PROFESSIONAL MERE ȘI SCORȚIȘOARĂ

500 ml lapte

5 oua la temperatura camerei

225 g ulei de floarea soarelui sau unt topit

Topping

100 gr de Yam’Glaze Mix Vanilla

90g de cremă de brânză Philadelphia(6 tbsp)

60g unt topit (4 tbsp)

1 mar taiat feliute

100 gr de fulgi de migdale

50gr de fulgi de ovăz

Se amestecă crema de brânză cu 100g (3/4 cup) Yam’Glaze Mix Vanilla apoi se adaugă untul topit la temperatura camerei. Puneti crema intr-un posh si e gata de ornare.

 

Mod de preparare

  1. Luati 2 recipente ( castroane ) pentru a pune MIXUL si ingredientele
  2. In primul recipient turnati tot mixul MUFFIN MIX PROFESSIONAL MERE ȘI SCORȚIȘOARĂ si amestecati putin in el
  3. In cel de-al doilea recipient bateti ouale, adaugati apoi laptele si uleiul ori untul topit si amestecati bine, pana se omogenizeaza toate ingredinetele
  4. Luati cel de-al doilea vas cu ingredientele omogenizate si incepeti, usor, sa le adaugati peste vasul in care avem mixul, amestecand in tot acest timp, pana cand obtineti o pasta
  5. Luati 2 forme de briose si ungeti-le cu unt
  6. Varsati usor continutul obtinut in tavi si puneti-le la cuptorul preincalzit, la 175 grade timp de 16-18 minute
  7. Dupa ce scoateti briosele din cuptor le lasati 5-10 minute sa se raceasca apoi le scoateți din tavă
  8. Dupa alte 15 min puteți sa le ornati cu crema pregatita anterior, folosind posh-ul
  9. Ornati pe deasupra cu cateva fulgi de migdale, fulgi de ovăz si o bucata de mar taiat

Pofta buna!

Rețetă Brioșe cu Mere și Cremă de Vanilie