Retete

Rețetă tort de brownie cu cremă de vanilie

Rețetă tort de brownie cu cremă de vanilie

 

REȚETĂ TORT DE BROWNIE CU CREMĂ DE VANILIE

Această prăjitură a fost făcută cu ajutorul MIXULUI NOSTRU NATURAL Brownie, fabricat prin metode tradiționale. Pentru a vă ieși această rețetă perfectă, vă recomandăm să folosiți mixul nostru. De ce avem nevoie de mixuri în bucătarie? Pentru a economisi timp și pentru a avea siguranța că iese un produs perfect de fiecare dată.

Toate produsele noastre, din care am făcut aceste rețete delicioase, sunt fabricate cu multă dragoste în ROMANIA!

Noi NU folosim făină albită cu dioxid de clor, NU folosim zahăr alb rafinat, folosim doar zahăr brun din trestie de zahăr, mixurile noastre NU conțin conservanți, coloranți artificiali, potențiatori de gust sau alte E-uri periculoase! Produsele noastre sunt create special pentru a fi ușor de preparat și sunt 100% sigure pentru sănătatea dumneavoastră și a copiilor.

Cu această rețetă de tort brownie cu cremă de vanilie, veți reuși să vă uimiți oaspeții și să va delectați cu un desert absolut delicios.
 

INGREDIENTE:

BLAT
7  OUĂ ( la temperatura camerei )
150 ml lapte 
300 ml ulei vegetal

 CREMA
1l lapte
150g zahăr
100g amidon
1 stick de vanilie
200ml frișcă lichidă
SIROP
150ml apă
1 esență de cafea
2 linguri de zahăr brun

 

 

MOD DE PREPARARE:

Se amestecă ouăle, laptele și uleiul, apoi se toarnă peste Mixul de Brownie amestecându-se ușor, până la omogenizare. Se pune în tavă și se lasă 18-22 min în cuptorul preîncalzit la 175°C.

Cat timp stă la cuptor blatul de brownie, puteți să vă apucați de crema si de sirop, astfel:

 


CREMA - Se pune pe foc un litru de lapte cu 150 g zahar, 100 g amidon și un stick de vanilie, apoi le lăsați să fiarbă amestecând continuu sa nu se facă cocoloașe. Când este gata o lăsați la răcit. Între timp mixați 200 ml frișcă lichidă iar când s-a răcit puțin crema făcută anterior, o amestecați cu frișca bătută.

 

SIROPUL - Puneți într-un bol 150 ml de apă, adăugați esența de cafea și zahărul brun și amestecați până se topește zahărul.

După ce ați scos de la cuptor brownie-ul, îl lăsați să se răcească și apoi îl tăiați în doua blaturi, pe lung. Însiropați blatul de jos, apoi puneți crema de vanilie, adăugați blatul al doilea deasupra pe care îl însiropați și pe el. La final îl puteți decora pe deasupra cu ce va place ( bucăți de ciocolată, frișcă, nuci sau modele din zahăr topit )

Poftă bună!

Rețetă tort de brownie cu cremă de vanilie
Rețeta și fotografia create de Aguritza pentru Lucas Bites.

Clătite americane pufoase, gata în doar 5 minute.

Produse

Brownie Mix Professional 900g – Classic Recipe

Vezi detalii