Retete

Rețetă Pankees Clasice

Rețetă Pankees Clasice

 

Rețetă Pankees Clasice

Această prăjitură a fost făcută cu ajutorul MIXULUI NOSTRU NATURAL Clasic Pankees, fabricat prin metode tradiționale. Pentru a vă ieși această rețetă perfectă, vă recomandăm să folosiți mixul nostru. De ce avem nevoie de mixuri în bucătarie? Pentru a economisi timp și pentru a avea siguranța că iese un produs perfect de fiecare dată.

Toate produsele noastre, din care am făcut aceste rețete delicioase, sunt fabricate cu multă dragoste în ROMANIA!

Noi NU folosim făină albită cu dioxid de clor, NU folosim zahăr alb rafinat, folosim doar zahăr brun din trestie de zahăr, mixurile noastre NU conțin conservanți, coloranți artificiali, potențiatori de gust sau alte E-uri periculoase! Produsele noastre sunt create special pentru a fi ușor de preparat și sunt 100% sigure pentru sănătatea dumneavoastră și a copiilor.

 

Ce poate fi mai plăcut, decât să vă începeți ziua într-un mod frumos, cu o porție de pankees clasice, delicioase și super simplu de făcut?

Avem o rețetă pentru tine, pufoasă și sănătoasă, ce se face în fix 5 minute:

3 porții ( 12 pankees pufoase )

Ingrediente

1 Sticlă de Pankees Original Pancake and Waffle Mix Classic Recipe

sau

1 Sticlă de Pankees Original Pancake and Waffle Mix Vegan Recipe

300 ml apă

2 linguri de ulei vegetal ( ulei din sâmburi de struguri, ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos )

Mod de preparare

  1. Încingeți bine tigaia la foc mediu spre mare.
  2. Ungeți ușor tigaia folosind 1 lingura de ulei sau o lingura de unt si un prosop de bucătărie pentru a întinde uleiul și a îndeparta excesul.
  3. Turnați 300 ml de apă direct în sticla PANKEES, până la maxim semnul marcat pe sticlă și agitați bine. Daca le doriti mai pufoase puteti pune mai putina apa cu o unitate.
  4. Turnați cantitatea dorită de aluat în tigaie 
  5. Gătiți până la formarea unor bule, maxim 20 secunde si intoarceți imediat clătita, chiar daca aceasta nu este suficient de coapta deasupra.
  6. Lasati clatita pe partea cealalta, sa se coaca inca 1 minut, verificand din cand in cand sa nu se arda.
  7. NU recomandam sa intoarceti clatita americana de mai multe ori in tigaie, este suficient o singura data!
  8. Luați clătita de pe foc și păstrați-o până la servire într-un recipient cu capac.
  9. Puneți pe deasupra un cubuleț de unt apoi adăugați toppingul preferat și savurați!
  • Toppinguri recomandate: sirop de arțar, sirop de agave

Poftă bună!

Rețetă Pankees Clasice