Retete

Rețetă tort muffin nucă

Rețetă tort muffin nucă

 

Această prăjitură a fost făcută cu ajutorul MIXULUI NOSTRU NATURAL Muffin Nucă, fabricat prin metode tradiționale. Pentru a vă ieși această rețetă perfectă, vă recomandăm să folosiți mixul nostru. De ce avem nevoie de mixuri în bucătarie? Pentru a economisi timp și pentru a avea siguranța că iese un produs perfect de fiecare dată.

Toate produsele noastre, din care am făcut aceste rețete delicioase, sunt fabricate cu multă dragoste în ROMANIA!

Noi NU folosim făină albită cu dioxid de clor, NU folosim zahăr alb rafinat, folosim doar zahăr brun din trestie de zahăr, mixurile noastre NU conțin conservanți, coloranți artificiali, potențiatori de gust sau alte E-uri periculoase! Produsele noastre sunt create special pentru a fi ușor de preparat și sunt 100% sigure pentru sănătatea dumneavoastră și a copiilor.

Acest tort făcut cu ajutorul mixului nostru de NUCĂ este atât de gustos încât pregătiți-vă pentru porții duble :).

 

Produse

Rețetă tort muffin nucă

Această prăjitură a fost făcută cu ajutorul MIXULUI NOSTRU NATURAL MUFFIN NUCĂ, fabricat prin metode tradiționale. Pentru a vă ieși această rețetă perfectă, vă recomandăm să folosiți mixul nostru. De ce avem nevoie de mixuri în bucătarie? Pentru a economisi timp și pentru a avea siguranța că iese un produs perfect de fiecare dată.

Ingrediente Blat:1 kg MIX MUFFIN NUCĂ
6 ouă
500 ml lapte
225 ml uleiSe amestecă ouăle, laptele și uleiul, apoi se toarnă peste mix amestecându-se ușor, până la omogenizare. Se pune într-o tavă de tort și se lasă 16-18 min. în cuptorul preîncălzit la 175°C. După scoaterea din cuptor se lasă în tavă la răcit.Ingrediente cremă de lapte cu ciocolată albă:1 ciocolată albă
500 ml lapte
150 g zahăr
70 g amidon de porumbÎntr-o cratiță încăpătoare amestecăm laptele, zahărul și amidonul până la dizolvare și apoi se pune pe foc alături de ciocolata albă tocată mărunt. Se fierb toate ingredientele amestecând continuu și se lasă la răcit.Ingrediente cremă de lapte cu karob:3-4 linguri de karob sau roșcove (înlocuitor de cacao)
500 ml lapte
100 g zahăr
60 g amidon

 

 

Decor250 ml frișcă lichidă1 plic gelatină zmeurăSe procedează la fel ca la crema de mai sus: amestecăm laptele, karobul, zahărul și amidonul până la dizolvare și apoi se pune pe foc alături de ciocolata albă tocată mărunt. Se fierb toate ingredientele amestecând continuu și se lasă la răcit.Când amândouă cremele s-au răcorit, pregătim cu mixerul 250 ml de frișcă lichidă. Se pun câte 3-4 linguri de frișcă preparată în fiecare cremă și se mixează 2-3 minute.

 

SiropPuneți într-un bol 150 ml de apă, adăugați esența de cafea și zahărul brun și amestecați până se topește zahărul.Blatul se taie în trei părți egale, se însiropează puțin și umplem în mod egal cu cremă: primul strat va fi cu crema de lapte și ciocolată albă, iar următorul cu crema de lapte și karob.Când totul este gata, punem tortul în frigider și între timp pregătim 200 g de zmeură pe care le fierbem cu 200 ml apă și 2 linguri de zahar. După ce a fiert și a scăzut puțin, le zdrobim cu un blender pentru a se forma un fel de piure subțire. Adăugăm 1 plic de gelatină de zmeură și mai fierbem 1 min.După ce gelatina de zmeură s-a răcorit, scoatem tortul de la frigider și il ornăm cu frișcă. Partea de deasupra rămâne liberă pentru că acolo turnăm gelatina de zmeură. Un pic de dragoste, câteva steluțe pentru decor și poftă bună!

Rețetă tort muffin nucă